Prosés pangobatan cair énggal --- prosés cairan Ultrasonik

--- Perbaikan kualitatif

Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. asalna tina bengkel kulawarga leutik saprak 1995. Dina raraga ngajawab paménta pasar komponén inti ultrasonik: transduser.Hangzhou Precision janten perusahaan industri anu munggaran pikeun transduser las ultrasonik di Cina. Ngaliwatan langkung ti 20 taun kerja keras, ayeuna Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. nyaéta perusahaan produksi téknis ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa alat-alat ultrasonik, tank prosés sareng sét kumplit peralatan. Kami ngagaduhan staffs, R & Ds, sales and after sales tim langkung ti 100 karyawan. Khususna, tim R&D téhnis urang parantos ngahontal kerjasama anu kuat sareng akademi domestik sareng universitas sareng lembaga panilitian profesional.

Saatos waktos anu panjang Éksplorasi pasar sareng pangaluyuan diri, ayeuna urang kéngingkeun hasil anu saé dina nyebarkeun bahan énergi énggal, persiapan graphene, dispersi alumina, dispersi palapis, produksi biodiesel, dispersi silika, ékstraksi ubar Cina, sterilisasi industri pangan sareng emulsifikasi, pergaulan kimia sareng homogénisasi, COD perawatan kokotor, sterilisasi industri farmasi, naksir sareng beberesih.

Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. keukeuh meunang pasar kalayan kualitas, meunang konsumén kalayan jasa, sareng teras fokus kana kapentingan konsumén. Kami badé ...

Kapasitas Produksi

gf
ht
fd
gr
ty
fg

Kasus Téknik

gn
hg
fd
df
jy
mj

Kami ahli dina panerapan industri ultrasonik. Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina aplikasi ultrasonik sareng ngagaduhan pamahaman anu tangtu ngeunaan budaya unggal nagara. Kituna, urang tiasa ngartos sareng ngajukeun solusi inovatif numutkeun kabutuhan anu béda-béda konsumén, sareng kéngingkeun desain prosés anu paling cocog sareng pabrikna.