• 20Khz ultrasonic dispersing homoegnizer machine

    20Khz ultrasonic dispersing mesin homoegnizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • 20Khz ultrasonic nano materials dispersion homogenizer

    20Khz ultrasonik nano bahan dispersi homogenizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • Industrial Flow Ultrasonic Extraction Equipment

    Parangkat Ékstraksi Aliran Éléktronik Industrial

    Ékstraksi ultrasonik dumasar kana prinsip kavitasi akustik. Ngalenyepan usik ultrasonik dina bubur tutuwuhan anu hérbal atanapi leyuran campuran tina akar pepelakan, batang, daun, kembang sareng pelarut héjo tiasa nyababkeun kakuatan kavitasi sareng geser anu kuat. Ngancurkeun sél pepelakan sareng ngaleupaskeun zat-zat na. JH nyayogikeun garis ékstraksi ultrasonik industri skala anu béda sareng bentuk anu béda. Ieu di handap mangrupikeun parameter pakakas alit sareng sedeng. Upami anjeun peryogi sca anu langkung ageung ...
  • Ultrasonic liquid processing equipment

    Parabot ngolah cairan ultrasonik

    Aplikasi alat-alat ngolah cair ultrasonik kalebet pergaulan, bubarkeun, réduksi ukuran partikel, ékstraksi sareng réaksi kimia. Kami nyayogikeun kana sababaraha bagéan industri, sapertos bahan-bahan nano, cét & pigménan, tuangeun & inuman, kosmétik, bahan kimia sareng bahan bakar.
  • Ultrasonic sonochemistry device for liquid processing

    Alat sonokimia ultrasonik kanggo ngolah cairan

    Sonochemistry ultrasonik nyaéta aplikasi ultrasound kana réaksi kimia sareng prosés. Mékanisme anu nyababkeun épék sonokimia dina cairan nyaéta fenomena kavitasi akustik. Rongga akustik tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sapertos dispersi, ékstraksi, emulsifikasi, sareng homogénisasi. Dina hal throughput, urang gaduh alat-alat anu béda pikeun minuhan sababaraha rupa spésifikasi: tina 100ml dugi ka ratusan ton lini produksi industri per batch. SPECIF ...