FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha produk khusus aya?

Sumuhun, ngan ukur ngawartosan kami ngeunaan pamundut anjeun, kami tiasa ngaropea pikeun anjeun. Sareng tiasa ngaoptimalkeun rencana anjeun.

Naha kuring mayar artos tambahan kanggo ngarobih? 

Éta gumantung. Upami anjeun ngan ukur hoyong ngarobih sapertos voltase, ukuran usik, flange sareng sajabana éta sacara bébas. Upami anjeun hoyong ngarobih bagian inti, atanapi nambihan fasilitas pendukung, jalur perakitan, sareng sajabana urang tiasa ngabahas biaya anu saluyu.

Naha kuring kedah ngarobih garis kerja kuring ayeuna nalika kuring nganggo produk anjeun?

Henteu, urang bakal milih sareng ngararancang produk numutkeun garis kerja anjeun ayeuna.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel sateuacan mesen?

Yakin, sampel mayar sayogi. Anjeun ogé tiasa nyéwa peralatan tingkat ultrasonik lab pikeun nguji kualitas sareng pangaruh damel. Upami éta nyumponan kabutuhan anjeun, anjeun tiasa mésér tingkat industri teras, sareng biaya nyéwa tiasa dianggo salaku pamayaran barang.

Saatos urang mesen atanapi nyéwa sampel, kumaha ékspérimén anu paling wajar?

Sateuacan anjeun nganggo alatna, kami bakal naroskeun kabutuhan sareng jawaban anjeun.

Saatos anjeun nganggo alat, kami bakal nyayogikeun léngkah-léngkah ékspérimén anu cocog sareng manual alat.

Sakali percobaan na réngsé, kami bakal ngabantosan anjeun nimba rékaman data anu saluyu.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Pabrik urang ngagaduhan sejarah ampir 30 taun ti saprak didirikeunana. Cai gaduh sakitar 100 staffs propésional sareng langkung ti 15 pagawé R&D propésional. Tempatna di Hangzhou, wilujeng sumping nganjang sareng ngobrol.

Pamayaran & Pangiriman & Garansi?

T / T, L / C saatos, Western Union, PayPal, Visa, Master Card.

Jero 7 workday pikeun produk normal, 20 workday pikeun ngaropea hiji.

Unggal produk kecuali bahan habis pakai ngagaduhan jaminan 2 taun.

Naha anjeun ngan ukur ngadamel sareng ngical peralatan ultrasonik?

Kami pabrik anu ngahususkeun dina produksi alat-alat ultrasonik sareng solusi industri pikeun alat-alat ultrasonik. Kami henteu ngan ukur nyayogikeun alat-alat ultrasonik, tapi ogé sababaraha alat anu aya hubunganana anu dianggo dina produksi industri. Salaku conto, adun. Tangki campuran baja stainless, alat-alat panguburan cai, tangki tés kaca, asesoris éléktronik sareng sajabana.

Dupi abdi tiasa janten distributor anjeun?

Tangtosna, kami nampi pisan. Kami peryogi padagang anu langkung aktip pikeun ngiringan ngamajukeun mérek kami sareng ngagedekeun nempatan langkung seueur pasar. Kualitas heula.

Sértipikat anu anjeun gaduh?

Pikeun pabrik, urang ngagaduhan ISO; Pikeun produk, urang gaduh CE. Pikeun aplikasi Produksi, urang gaduh Patén nasional.

Naon sateuacanna anjeun?   

Kami pabrik pangheulana alat-alat ultrasonik di Cina. Alat-alat dasarna dipercaya dina kualitas sareng kuat dina P&P.

Sateuacan mesen: penjualan 10 taun sareng insinyur 30 taun masihan nasihat profesional ngeunaan produk, hayu anjeun kéngingkeun barang anu paling merenah.
Salila mesen: Operasi propésional. Kamajuan naon waé bakal ngawartosan anjeun.
Saatos mesen: 2 taun masa jaminan, dukungan téknis seumur hirup.