• Ultrasonic Laboratory Homogenizer Sonicator

    Ultrasonik Laboratorium Homogenizer Sonicator

    Sonication nyaéta kalakuan nerapkeun énergi sora pikeun ngaganggu partikel dina sampel, pikeun sababaraha kaperluan. Sonicator ultrasonik homogenizer tiasa ngaganggu jaringan sareng sél ngalangkungan kavitasi sareng gelombang ultrasonik. Pokokna, homogenizer ultrasonik ngagaduhan ujung anu gancang pisan ngageter, nyababkeun gelembung dina leyuran sakurilingna gancang ngawangun sareng runtuh. Ieu nyiptakeun gelombang geser sareng shock anu nyebatkeun sél sareng partikel. Sonicator ultrasonik Homogenizer disarankeun pikeun homogénisasi ...
  • Lab ultrasonic probe sonicator

    Sonicator usik ultrasonik

    Rupa-rupa peralatan minuhan sarat eksperimen anu béda. Salaku tambahan pikeun ngagem bagian, sadaya mesin dijamin salami 2 taun.