Prosesor cair ultrasonik industri

Prosesor inténsitas tinggi, desain aplikasi propésional, harga penjualan anu lumayan, waktos pangiriman anu pondok, panyalindungan purna jual.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosesor cair ultrasoniktiasa dianggo pikeun dispersi cair, ékstraksi, emulsifikasi sareng homogénisasi. Kayaning: graphene anu sumebar, liposom, palapis, alumina, silika, nanomaterial, karbon nanotube, karbon hideung, sareng sajabana Nimba ubar Cina, CBD, protéin, asam nukleat, sareng sajabana Émulsiasi: minyak CBD, biodiesel, sareng sajabana Homogenisasi ogé tiasa janten dipaké pikeun lisis sél, karuksakan jaringan, pangwangunan DNA, jsb. 

SPESIFIKASI: 

Modél JH1500W-20 JH2000W-20 JH3000W-20
Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz
Kakuatan 1,5Kw 2.0Kw 3.0Kw
Tegangan input 110 / 220V, 50 / 60Hz
Gedéna 30 ~ 60μm 35 ~ 70μm 30 ~ 100μm
Amplitude tiasa diatur 50 ~ 100% 30 ~ 100%
Sambungan Snap flange atanapi ngarobih
Asik Kipas tiis
Métode Operasi Operasi tombol Operasi layar toél
Bahan tanduk Paduan titanium
Suhu ≤100 ℃
Tekanan ≤0.6MPa

ultrasonicprocessingultrasonicprocessorsultrasonicliquidprocessors

KAUNTUNGAN:

1. Kaluaran énergi pakakas stabil, sareng éta tiasa dianggo teras-terasan salami 24 jam.
2. Amplitudo ageung, luas radiasi anu lega sareng pangaruh pangolahan anu saé.
3. Lacak otomatis frékuénsi sareng amplitudo pikeun mastikeun yén amplitudo usik henteu robih kusabab parobahan beban.
4. Éta tiasa ngadamel bahan sénsitip suhu ogé.

NAHA MILIH KAMI?

1. Tim penjualan kami gaduh pangalaman kerja rata-rata langkung ti 5 taun. Pra-penjualan tiasa masihan anjeun saran anu lumayan pikeun ngabantosan anjeun milih produk anu paling cocog.
2. Unggal lapangan aplikasi ngagaduhan insinyur anu cocog anu tiasa ngarancang solusi sareng produk anu langkung hemat kanggo anjeun.
3. Tanggung jawab departemen produksi dipasihan ka unggal padamel pikeun mastikeun yén unggal léngkah produksi langkung ketat sareng kualitas produk na stabil.
4. Kami gaduh tim saatos penjualan anu nyarios basa Inggris. Upami anjeun ngalaman masalah nalika nganggo produk, tim purna jual kami tiasa masihan anjeun pitunjuk langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami