• Ultrasonic sonochemistry machine for liquid treatment

    Mesin sonokimia ultrasonik pikeun pangobatan cair

    sonokimia ltrasonik nyaéta aplikasi ultrasound kana réaksi kimia sareng prosés. Mékanisme anu nyababkeun épék sonokimia dina cairan nyaéta fenomena kavitasi akustik. Rongga akustik tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sapertos dispersi, ékstraksi, emulsifikasi, sareng homogénisasi. Dina hal throughput, urang gaduh alat-alat anu béda pikeun minuhan sababaraha rupa spésifikasi: tina 100ml dugi ka ratusan ton lini produksi industri per batch. SPECIFI ...
  • ultrasonic liquid processor sonicator

    sonicator prosésor cair ultrasonik

    Sonicator prosésor cair ultrasonik ngagaduhan seueur kagunaan, kalebet nyepetkeun réaksi kimia sareng katalitik, lisis sél, dispersi awal, homogénisasi, sareng pangirangan ukuranana. Sonicator prosésor cair ultrasonik diwangun ku usik sareng catu daya. Prosesorna ogé ngagaduhan keypad taktil, mémori anu tiasa diprogram, fungsi pulsing sareng fungsi waktos, kamampuan jarak jauh / pareuman, panyalindungan overload, sareng layar LCD anu nunjukkeun waktos sareng kaluaran kaluaran listrik. tepang differe ...