Alat-alat ultrasonik laboratorium nganggo kotak tahan sora


Detil Produk

Tanda Produk

Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Pasukan daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel kana média cair.

Rongga ultrasonik dina cairan nyababkeun jet cair gancang dugi ka 1000km / jam (sakitar 600mph). Jet sapertos kitu pencét cair dina tekenan luhur antara partikel sareng misahkeunana séwang-séwangan. Partikel anu langkung alit gancangan sareng jet cair sareng tabrakan kalayan gancang. Ieu ngajantenkeun ultrasound mangrupikeun cara anu épéktip pikeun bubarkeun sareng deagglomerasi tapi ogé pikeun ngagiling sareng ngagiling halus ukuranana micron sareng partikel ukuran micron.

 Alat-alat ultrasonik laboratorium nganggo kotak tahan sora cocog pikeun panggunaan laboratorium atanapi perusahaan industri pikeun ngalakukeun tés sateuacan nganggo garis kerja ultrasonik.
SPESIFIKASI:
MODEL JH1000W-20
Frékuénsi 20Khz
Kakuatan 1.0Kw
Tegangan input 110 / 220V, 50 / 60Hz
Daya diatur 50 ~ 100%
Diaméterna usik 16 / 20mm
Bahan tanduk Paduan titanium
Diaméter cangkang 70mm
Flange 76mm
Panjang tanduk 195mm
Generator Generator digital, nyukcruk frekuensi otomatis
Kapasitas ngolah 100 ~ 2500ml
Viskositas bahan ≤6000cP

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami