• Industrial Flow Ultrasonic Extraction Equipment

    Parangkat Ékstraksi Aliran Éléktronik Industrial

    Ékstraksi ultrasonik dumasar kana prinsip kavitasi akustik. Ngalenyepan usik ultrasonik dina bubur tutuwuhan anu hérbal atanapi leyuran campuran tina akar pepelakan, batang, daun, kembang sareng pelarut héjo tiasa nyababkeun kakuatan kavitasi sareng geser anu kuat. Ngancurkeun sél pepelakan sareng ngaleupaskeun zat-zat na. JH nyayogikeun garis ékstraksi ultrasonik industri skala anu béda sareng bentuk anu béda. Ieu di handap mangrupikeun parameter pakakas alit sareng sedeng. Upami anjeun peryogi sca anu langkung ageung ...