émulator minyak CBD penting ultrasonik


Detil Produk

Tanda Produk

Ganja ekstrak (CBD, THC) nyaéta molekul hidrofobik (henteu leyur cai). Dina raraga ngungkulan keabadian kannabinoid dina cai pikeun nyuntikkeun edibles, inuman sareng krim, diperyogikeun metode émulsifikasi anu leres.

Émulénsasi minyak CBD ésénsial ultrasonik nganggo kakuatan mékanis anu kavitasi ultrasonik pikeun ngirangan ukuranana tina gumpalan cannabinoids pikeun ngahasilkeun nanopartikel, anu bakal langkung alit tibatan 100nm. Ultrasonics mangrupikeun téknologi anu seueur dianggo dina industri farmasi pikeun nyiptakeun nanoemulsi leyur cai anu stabil.

Emulsi Ganja Minyak / Cai - Nanoemulsions mangrupikeun émulsi kalayan ukuran droplet alit anu ngagaduhan sababaraha sipat pikaresepeun pikeun formulasi cannbinioid kalebet tingkat kajelasan, stabilitas sareng viskositas anu handap langkung luhur. Ogé, nanoemulsions dihasilkeun ku ngolah ultrasonik peryogi konsentrasi surfactant handap ngamungkinkeun pikeun rasa optimal sareng kajelasan dina inuman.

 

SPESIFIKASI:

MODEL

JH-BL5

JH-BL5L

JH-BL10

JH-BL10L

JH-BL20

JH-BL20L

Frékuénsi

20Khz

20Khz

20Khz

Kakuatan

1,5Kw

3.0Kw

3.0Kw

Tegangan Masukan

220 / 110V, 50 / 60Hz

Ngolahna

Kapasitas

5L

10L

20L

Gedéna

0 ~ 80μm

0 ~ 100μm

0 ~ 100μm

Bahan

Titanium alloy tanduk, tank kaca.

Kakuatan pompa

0,16Kw

0,16Kw

0,55Kw

Laju ngompa

2760rpm

2760rpm

2760rpm

Maks. Alur

Meunteun

10L / Min

10L / Min

25L / Min

Kuda

0,21Hp

0,21Hp

0,7Hp

Chiller

Tiasa ngendalikeun cairan 10L, ti

-5 ~ 100 ℃

Tiasa ngendalikeun 30L

cair, ti

-5 ~ 100 ℃

Babasan

JH-BL5L / 10L / 20L, cocog sareng chiller.

oilandwaterultrasonicemulsificationultrasonicbiodieselemulsify

KAUNTUNGAN:

1. Kusabab titisan CBD kasebar ka nanopartikel, stabilitas émulsi ningkat sacara signifikan. Émulsi anu dihasilkeun sacara ultrasonon sering stabil nyalira tanpa ditambah émulsif atanapi surfaktan.

2. Pikeun minyak CBD, emulsiasi nano ningkatkeun nyerep cannabinoids (bioavailability) sareng ngahasilkeun pangaruh anu langkung jero. Maka dosis produk ganja anu langkung handap tiasa ngahontal pangaruh anu sami.

3. Hirupna pakakas urang langkung ti 20.000 jam sareng tiasa teras-terasan dianggo salami 24 jam per dinten.

4. Kontrol terpadu, mimiti konci, operasi gampang. Tiasa nyambung kana PLC.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami