Hangzhou Precision Machines Co., Ltd.

Alamat

Daérah Perindustrian Dongzhou, Kota Fuyang Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-13600541971

Sokongan: 0086-18058711857

Sokongan: 0086-571-61719009

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami