• China ultrasonic textile dye homogenizer

    Homogenizer pewarna tekstil ultrasonik

    Aplikasi utama homogenizer ultrasonik dina industri tékstil nyaéta dispersi pewarna tekstil. Gelombang ultrasonik gancang ngabéréskeun cairan, aglomerat sareng agrégat sareng 20.000 geter per detik, sahingga ngabentuk dispersi seragam dina pewarna. Dina waktos anu sami, partikel anu langkung alit ogé ngabantosan ngalelepkeun nembus kana pori-pori serat lawon pikeun ngahontal pangwarnaan anu langkung gancang. Kakuatan warna sareng kekencangan warna ogé ningkat sacara signifikan. SPESIFIKASI: MODEL JH1500W-20 ...