• 20Khz ultrasonic dispersing homoegnizer machine

    20Khz ultrasonic dispersing mesin homoegnizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • Ultrasonic dispersion sonicator homogenizer

    Homogenizer sonicator dispersi ultrasonik

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Sonicators dianggo ku ngahasilkeun gelombang tekanan sonic anu sengit dina média cair. Gelombang tekanan nyababkeun ngalirkeun cairanana sareng, dina kaayaan anu pas, pembentukan gancang gelembung mikro anu tumuh sareng koalési dugi ka ngahontal ukuran résonansi, geter pisan, sareng akhirna runtuh. Fénoména ieu disebut kavitasi. Implosion ...
  • Industrial ultrasonic liquid processor

    Prosesor cair ultrasonik industri

    Prosesor inténsitas tinggi, desain aplikasi propésional, harga penjualan anu lumayan, waktos pangiriman anu pondok, panyalindungan purna jual.