Parangkat Ékstraksi Aliran Éléktronik Industrial


Detil Produk

Tanda Produk

Ékstraksi ultrasonikdumasar kana prinsip kavitasi akustik. Ngalenyepan usik ultrasonik dina bubur tutuwuhan anu hérbal atanapi leyuran campuran tina akar pepelakan, batang, daun, kembang sareng pelarut héjo tiasa nyababkeun kakuatan kavitasi sareng geser anu kuat. Ngancurkeun sél pepelakan sareng ngaleupaskeun zat-zat na.

JH nyayogikeun garis ékstraksi ultrasonik industri skala anu béda sareng bentuk anu béda. Ieu di handap mangrupikeun parameter pakakas alit sareng sedeng. Upami anjeun peryogi skala anu langkung ageung, mangga langsung kontak kami pikeun detilna.

SPESIFIKASI:

MODEL JH-ZS30 JH-ZS50 JH-ZS100 JH-ZS200
Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz
Kakuatan 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Tegangan input 110/220 / 380V, 50 / 60Hz
Kapasitas ngolah 30L 50L 100L 200L
Gedéna 10 ~ 100μm
Inténsitas Cavitation 1 ~ 4,5w / cm2
Kontrol suhu Kadali suhu jaket
Kakuatan pompa 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Laju ngompa 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm
Kakuatan agitator 1,75Kw 1,75Kw 2,5Kw 3.0Kw
Laju agitator 0 ~ 500rpm 0 ~ 500rpm 0 ~ 1000rpm 0 ~ 1000rpm
Bukti ngabeledug Henteu, tapi tiasa disesuaikan

nanoemulsionherbultrasonicextraction

 

KAUNTUNGAN:

1. Sanyawa hérbal mangrupikeun zat sénsitip suhu. Ékstraksi ultrasonik tiasa ngahontal operasi suhu rendah, mastikeun yén komponén sasari henteu musnah, sareng ningkatkeun bioavailabilitas.

2. Énergi geter ultrasonik kuat pisan, anu ngirangan kagumantungan pelarut dina prosés ékstraksi. Pelarut tina ékstraksi ultrasonik tiasa cai, étanol atanapi campuran anu dua.

3. Ékstrak gaduh kualitas luhur, stabilitas kuat, gancang ékstraksi gancang sareng kaluaran ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali