• Ultrasonic dispersion mixer

    Adun dispersi ultrasonik

    Aplikasi campuran utamina kalebet dispersi, homogenisasi, emulsifikasi, sareng sajabana Ultrasound tiasa sacara efektif nyampur bahan anu béda-béda kalayan gancang sareng kavitasi anu kuat. Campuran ultrasonik anu dianggo pikeun nyampur aplikasi utamina dicirikeun ku ngahijikeun padet pikeun nyiapkeun dispersi seragam, depolérisasi partikel pikeun ngirangan ukuran, sareng sajabana SPESIFIKASI: MODél JH-BL5 JH-BL5L JH-BL10 JH-BL10L JH-BL20 JH -BL20L Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz Powe ...
  • 3000W ultrasonic dispersion equipment

    Peralatan dispersi ultrasonik 3000W

    Sistem ieu kanggo ngolah cairan viskositas ipis skala leutik, sapertos minyak CBD, karbon hideung, karbon nanotube, graphene, lapisan, bahan énergi énggal, alumina, pamrosésan nanoemulsions.