tutuwuhan ultrasonik pigmén mesin ékstraksi pektin


Detil Produk

Tanda Produk

Ékstraksi ultrasonik utamina dianggo dina industri jus sareng inuman pikeun nimba bahan anu épéktip sapertos pektin sareng pigmén pepelakan. Geter ultrasonik tiasa nembus témbok sél pepelakan, ngamungkinkeun pektin, pigmén pepelakan sareng komponenana sanés ngalir kana jus. Dina waktos anu sasarengan, ultrasound teras-terasan dianggo ngabubarkeun pektin sareng melak partikel pigmén kana partikel anu langkung alit. Partikel anu langkung alit ieu tiasa langkung merata sareng stabil disebarkeun kana jus na. Kestabilan pectin anu diekstraksi sareng disaring péthin jelas ningkat. Nyuntik kana jus sareng inuman tiasa nyegah aranjeunna netep sareng delaminasi. Warna pigmén pepelakan sasari sareng disaring ku ultrasonik langkung jelas, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun warna jus sareng inuman.

SPESIFIKASI:

specifications

 fruitpulpfruitpulp
KAUNTUNGAN:
* Efisiensi tinggi, kaluaran ageung, sareng kagiatan biologis anu saé tina bahan sasari.
* Instalasi sareng operasi pisan saderhana.
* Alat-alatna salawasna dina kaayaan panyalindungan diri.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami