• The solution of common problems in ultrasonic extraction equipment

    Solusi masalah umum dina alat ékstraksi ultrasonik

    Parangkat ékstraksi ultrasonik mangrupikeun inti tina ubar Cina sasari, kusabab seueur fungsina, kinerja anu saé, struktur kompak, pamrosésan anu saé, parantos seueur dianggo dina sadaya lapisan kahirupan ékstraksi obat-obatan sareng konsentrasi. Dinten ieu, urang bakal ngenalkeun gangguan umum ...
    Maca deui
  • Ultrasonic device new design in slurry industry

    Desain alat paranti ultrasonik dina industri bubur

    Alat-alat anu dihasilkeun ku Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. didesain pikeun pamutahiran prosés produksi réaktor ageung. Kusabab bakna ageung teuing atanapi prosés tank henteu langsung tiasa nambihan peralatan ultrasonik kana bak, bubur dina bak ageung bakal ngalir ngalangkungan ...
    Maca deui
  • Introduction to the composition and structure of ultrasonic disperser and matters needing attention in use

    Bubuka pikeun komposisi sareng struktur dispersi ultrasonik sareng perkawis anu peryogi diperhatoskeun dina panggunaan

    Gelombang ultrasonik mangrupikeun jenis gelombang mékanis anu frékuénsi geterna langkung luhur tibatan gelombang sora. Éta dihasilkeun ku geter transduser dina éksitasi voltase. Éta ngagaduhan ciri frékuénsi luhur, panjang gelombang pondok, fenomena difraksi alit, utamina di ...
    Maca deui
  • Application of ultrasonic emulsification equipment

    Aplikasi alat emulsifikasi ultrasonik

    Dina industri anu béda, prosés manufaktur émulsi bénten-bénten pisan. Bédana ieu kalebet komponén anu dianggo (campuran, kalebet rupi-rupi komponén dina leyuran), metode émulsifikasi, sareng kaayaan pamrosésan anu langkung seueur. Émulsi nyaéta dispersi dua atanapi langkung cairan anu teu tiasa dicandak ....
    Maca deui
  • Field case of ultrasonic alumina dispersion

    Kasus lapangan dispersi alumina ultrasonik

    Perbaikan sareng dispersi bahan alumina ningkatkeun kualitas matéri Dina aksi ultrasound, ukuran relatif tina dispersi komposit janten langkung alit, distribusi janten seragam, interaksi antara matriks sareng dispersi ningkat, sareng kompatib ...
    Maca deui
  • more than 60 times of efficiency increase by using ultrasound in extraction area

    langkung ti 60 kali ningkatna épisiénsi ku ngagunakeun ultrasound di daérah ékstraksi

    Aplikasi utama téknologi ultrasonik dina widang persiapan ubar tradisional Cina nyaéta ékstraksi ultrasonik. Sajumlah ageung kasus ngabuktikeun yén téknologi ékstraksi ultrasonik tiasa ningkatkeun efisiensi ékstraksi sahenteuna 60 kali dibandingkeun sareng téknologi tradisional. Fr ...
    Maca deui
  • Ultrasonic dispersion a good method for nano particels dispersion

    Dispersi ultrasonik metoda alus pikeun dispersi partikel nano

    Partikel nano gaduh ukuran partikel leutik, énergi permukaan luhur, sareng gaduh kacenderungan aglomerat spontan. Ayana aglomerasi bakal mangaruhan pisan kaunggulan bubuk nano. Ku alatan éta, kumaha ningkatkeun dispersi sareng stabilitas bubuk nano dina sedeng cair kalintang impor ...
    Maca deui
  • Merk kami JH ngaluluskeun aplikasi

    Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. parantos fokus kana lapangan pangobatan cair ultrasonik langkung ti sapuluh taun. Sajauh ieu, alat-alat urang parantos aya di bidang pangobatan minyak CBD, persiapan liposome nano, dispersi graphene, dispersi bubur, dispersi alumina, ékstraksi ubar Cina ...
    Maca deui
  • Why ultrasonic extraction equipment is so popular with users?

    Naha alat ékstraksi ultrasonik kasohor pisan ku pangguna?

    Parangkat ékstraksi ultrasonik gaduh épisiénsi ékstraksi tinggi, suhu normal sareng ékstraksi tekanan, konsumsi énergi rendah, tingkat otomatisasi tinggi, sareng ngagaduhan ciri sareng kaunggulan anu teu tiasa ditandingkeun ku metode ékstraksi konvensional. Éta tiasa seueur dianggo di farmasi, anjeunna ...
    Maca deui
  • why choose us?

    naha milih urang?

    Produksi produk aplikasi industri ultrasonik sareng desain larutanna propésional pisan sareng meryogikeun tanaga khusus. Hangzhou Precision Machines Co., Ltd. parantos komitmen pikeun desain aplikasi industri ultrasonik, khususna dina bidang dispersi. Dina pra ...
    Maca deui
  • Naon anu pelanggan nyarios

    Téknologi ultrasonik ngagaduhan seueur aplikasi, perusahaan kami Hangzhou Precision Machinary Co., Ltd. forcus ngeunaan sonochemistry ultrasonik anu kalebet ékstraksi ultrasonik, dispersi, emulsifikasi, homogenisasi, degassing sareng sajabana Saatos langkung ti 8 taun akumulasi data sareng masalah janten ...
    Maca deui
  • ultrasonic equipment Canton Fair

    alat-alat ultrasonik Canton Fair

    Canton Fair 2020 bakal diayakeun ti 15 Juni dugi ka 24 Juni salami 10 dinten. Ruang online pakakas ultrasonik kami aya dina aplikasi sareng susunanana, sareng kami bakal ngabéjaan anjeun dina waktosna upami aya kamajuan.
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2