• Ultrasonic silica dispersion equipment

    Parabot dispersi silikon ultrasonik

    Silika mangrupikeun bahan keramik serbaguna. Éta ngagaduhan insulasi listrik, stabilitas termal tinggi, sareng tahan tahan. Éta tiasa ningkatkeun kinerja sababaraha bahan. Salaku conto: Nambahkeun silika kana palapis sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi abrasi tina palapis. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. Prosés ieu bakal ngahasilkeun sababaraha kaayaan lokal anu ekstrim, sapertos gaya geser anu kuat sareng mikrojet. Anu ...