Parabot ngolah cairan ultrasonik

Aplikasi alat-alat ngolah cair ultrasonik kalebet pergaulan, bubarkeun, réduksi ukuran partikel, ékstraksi sareng réaksi kimia. Kami nyayogikeun kana sababaraha bagéan industri, sapertos bahan-bahan nano, cét & pigménan, tuangeun & inuman, kosmétik, bahan kimia sareng bahan bakar.


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot ngolah cairan ultrasonik ngirim gelombang sora frékuénsi luhur kana cairan pikeun ngalakukeun sababaraha pancén. Gelombang tekanan anu luhur sareng tekanan anu handap anu didamel ku alat-alat ieu ngajantenkeun seueur gelembung leutik anu ambruk sacara parah ngalangkungan prosés panggil kavitasi. Ieu tiasa dianggo pikeun deagglomerasi bahan ukuran nanometer, beberesih, pergaulan sareng sél disintegrasi.

Langkung khususna, prosesor ultrasonik tiasa dianggo pikeun lisis sél, heureut DNA / RNA, emulsifikasi, homogenisasi, sareng dispersi nanopartikel.

SPESIFIKASI:

MODEL JH-ZS30 JH-ZS50 JH-ZS100 JH-ZS200
Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz
Kakuatan 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Tegangan input 110/220 / 380V, 50 / 60Hz
Kapasitas ngolah 30L 50L 100L 200L
Gedéna 10 ~ 100μm
Inténsitas Cavitation 1 ~ 4,5w / cm2
Kontrol suhu Kadali suhu jaket
Kakuatan pompa 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Laju ngompa 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm
Kakuatan agitator 1,75Kw 1,75Kw 2,5Kw 3.0Kw
Laju agitator 0 ~ 500rpm 0 ~ 500rpm 0 ~ 1000rpm 0 ~ 1000rpm
Bukti ngabeledug Henteu, tapi tiasa disesuaikan

ultrasonicdispersionultrasonicwaterprocessingultrasonicliquidprocessor

 

KAUNTUNGAN: 

Kontrol amplitudo / intensitas digital

Modeu kontinyu / pulsa opsional

Perlindungan overload

Tampilan watt sareng joule

Indikator waktos anu parantos kalangkung

Patuh CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami