• ultrasonic plant pigments pectin extraction machine

    tutuwuhan ultrasonik pigmén mesin ékstraksi pektin

    Ékstraksi ultrasonik utamina dianggo dina industri jus sareng inuman pikeun nimba bahan anu épéktip sapertos pektin sareng pigmén pepelakan. Geter ultrasonik tiasa nembus témbok sél pepelakan, ngamungkinkeun pektin, pigmén pepelakan sareng komponenana sanés ngalir kana jus. Dina waktos anu sasarengan, ultrasound teras-terasan dianggo ngabubarkeun pektin sareng melak partikel pigmén kana partikel anu langkung alit. Partikel anu langkung alit ieu tiasa langkung merata sareng stabil disebarkeun kana jus na. Stabi ...