• 20Khz ultrasonic dispersing homoegnizer machine

    20Khz ultrasonic dispersing mesin homoegnizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • Ultrasonic sonochemistry machine for liquid treatment

    Mesin sonokimia ultrasonik pikeun pangobatan cair

    sonokimia ltrasonik nyaéta aplikasi ultrasound kana réaksi kimia sareng prosés. Mékanisme anu nyababkeun épék sonokimia dina cairan nyaéta fenomena kavitasi akustik. Rongga akustik tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sapertos dispersi, ékstraksi, emulsifikasi, sareng homogénisasi. Dina hal throughput, urang gaduh alat-alat anu béda pikeun minuhan sababaraha rupa spésifikasi: tina 100ml dugi ka ratusan ton lini produksi industri per batch. SPECIFI ...
  • Ultrasonic dispersion sonicator homogenizer

    Homogenizer sonicator dispersi ultrasonik

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Sonicators dianggo ku ngahasilkeun gelombang tekanan sonic anu sengit dina média cair. Gelombang tekanan nyababkeun ngalirkeun cairanana sareng, dina kaayaan anu pas, pembentukan gancang gelembung mikro anu tumuh sareng koalési dugi ka ngahontal ukuran résonansi, geter pisan, sareng akhirna runtuh. Fénoména ieu disebut kavitasi. Implosion ...
  • Ultrasonic dispersion equipment

    Parabot dispersi ultrasonik

    Parabot dispersi ultrasonik cocog pikeun rupa-rupa solusi, kalebet larutan viskositas anu luhur. Kakuatan konvensional nyaéta ti 1.5KW dugi ka 3.0kw. Partikelna tiasa dibubarkeun ka tingkat nano.
  • ultrasonic liquid processor sonicator

    sonicator prosésor cair ultrasonik

    Sonicator prosésor cair ultrasonik ngagaduhan seueur kagunaan, kalebet nyepetkeun réaksi kimia sareng katalitik, lisis sél, dispersi awal, homogénisasi, sareng pangirangan ukuranana. Sonicator prosésor cair ultrasonik diwangun ku usik sareng catu daya. Prosesorna ogé ngagaduhan keypad taktil, mémori anu tiasa diprogram, fungsi pulsing sareng fungsi waktos, kamampuan jarak jauh / pareuman, panyalindungan overload, sareng layar LCD anu nunjukkeun waktos sareng kaluaran kaluaran listrik. tepang differe ...
  • Industrial ultrasonic liquid processor

    Prosesor cair ultrasonik industri

    Prosesor inténsitas tinggi, desain aplikasi propésional, harga penjualan anu lumayan, waktos pangiriman anu pondok, panyalindungan purna jual.