• Ultrasonic cosmetic dispersion emulsification equipment

    Parangkat émolifikasi dispersi kosmétik ultrasonik

    Parabot ultrasonik tiasa dianggo dina kosmétik nyaéta pikeun ékstraksi, dispersi sareng emulsifikasi. ÉKSTRAKSI: Kauntungan pangbadagna tina ékstraksi ultrasonik nyaéta panggunaan pelarut héjo: cai. Dibandingkeun sareng pelarut iritasi anu kuat anu dianggo dina ékstraksi tradisional, ékstraksi cai ngagaduhan kaamanan anu langkung saé. Dina waktos anu sami, ultrasound tiasa ngalengkepan ékstraksi dina lingkungan suhu anu handap, mastikeun kagiatan biologis komponén anu sasari. DISPERSION: Gaya geser tinggi dihasilkeun ...
  • ultrasonic cosmetics production equipment

    alat produksi kosmétik ultrasonik

    Anggo pangleyur héjo: cai.
    Lebetkeun partikel kana partikel nano.
    Pinuh ngahijikeun rupa-rupa bahan sareng ningkatkeun efektivitas krim.