• lab 1000W ultrasound probe homogenizer

    lab 1000W ultrasound usik homogenizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Hal ieu nyababkeun pangirangan rata-rata tara ...
  • Laboratory ultrasonic equipment with soundproof box

    Alat-alat ultrasonik laboratorium nganggo kotak tahan sora

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • 1000W lab ultrasonic homogenizer

    1000W homogenizer ultrasonik lab

    Homogenizer ultrasonik lab ieu ngagaduhan kakuatan 1000w sareng tiasa ngolah dugi ka 2500ml unggal waktos. Éta cocog pikeun rupa-rupa solusi sareng ngabantosan pikeun gancang kéngingkeun sababaraha data eksperimen.