• Ultrasonic nanoemulsions production equipment

    Parabot produksi nanoemulsi ultrasonik

    Nanoemulsions (emulsi minyak CBD, emulsi Liposome) beuki seueur dianggo dina industri médis sareng Podomoro. Permintaan pasar anu ageung parantos ngamajukeun pamekaran téknologi manufaktur nanoemulsion anu épisién. Téknologi préparasi nanoemulsion ultrasonik parantos kabuktosan janten cara anu paling saé ayeuna. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. Prosés ieu bakal ngahasilkeun sababaraha kaayaan lokal anu ekstrim, sapertos ...
  • Ultrasonic liposomal vitamin C preparation equipment

    Parabot persiapan vitamin C liposomal ultrasonik

    Persiapan vitamin liposome langkung seueur dianggo dina industri médis sareng kosmétik kusabab gampang nyerep ku awak manusa.
  • Ultrasonic nanoparticle liposomes dispersion equipment

    Parangkat dispersi liposom nanopartikel ultrasonik

    Kaunggulan dispersi liposome ultrasonik sapertos kieu:
    Éfisiénsi entrapment unggulan;
    Efisiensi Encapsulation Tinggi;
    Stabilitas Tinggi Perlakuan non-termal (nyegah degradasi);
    Cocog sareng sababaraha formulasi;
    Prosés gancang.