• Ultrasonic dispersion mixer

    Adun dispersi ultrasonik

    Aplikasi campuran utamina kalebet dispersi, homogenisasi, emulsifikasi, sareng sajabana Ultrasound tiasa sacara efektif nyampur bahan anu béda-béda kalayan gancang sareng kavitasi anu kuat. Campuran ultrasonik anu dianggo pikeun nyampur aplikasi utamina dicirikeun ku ngahijikeun padet pikeun nyiapkeun dispersi seragam, depolérisasi partikel pikeun ngirangan ukuran, sareng sajabana SPESIFIKASI: MODél JH-BL5 JH-BL5L JH-BL10 JH-BL10L JH-BL20 JH -BL20L Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz Powe ...
  • Ultrasonic liquid mixing equipment

    Alat-alat campuran cairan ultrasonik

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • 3000W ultrasonic dispersion equipment

    Peralatan dispersi ultrasonik 3000W

    Sistem ieu kanggo ngolah cairan viskositas ipis skala leutik, sapertos minyak CBD, karbon hideung, karbon nanotube, graphene, lapisan, bahan énergi énggal, alumina, pamrosésan nanoemulsions.
  • 20Khz ultrasonic dispersion equipment

    Peralatan dispersi ultrasonik 20Khz

    Téknologi dispersi ultrasonik ngungkulan masalah dispersi tradisional yén partikel dispersi henteu cukup saéna, cairan dispersi henteu stabil, sareng gampang dibaminasi.
  • Ultrasonic dispersion processor for nanoparticles

    Prosesor dispersi ultrasonik pikeun nanopartikel

    Dina taun-taun ayeuna, nanomaterial parantos seueur dianggo di sagala rupa industri pikeun ngaoptimalkeun kinerja bahan. Salaku conto, nambihan graphene kana batré litium tiasa pisan manjangkeun umur jasa batréna, sareng nambihan silikon oksida kana gelas tiasa ningkatkeun transparansi sareng pageuh gelas. Dina raraga kéngingkeun nanopartikel anu saé, peryogi padika anu épéktip. Rongga ultrasonik langsung ngabentuk daérah tekanan-luhur sareng tekanan-tekanan anu leueur dina leyuran. Ieu h ...