• Ultrasonic Graphene Dispersing Equipment

    Alat Panyebaran Graphene Ultrasonik

    Kusabab sipat material anu luar biasa tina graphene, sapertos: kakuatan, karasa, hirup jasa, sareng sajabana Dina taun-taun ayeuna, graphene parantos seueur dianggo. Dina raraga ngasupkeun graphene kana bahan komposit sareng maénkeun peran na, éta kedah diébréhkeun kana nanoséét masing-masing. Beuki luhur darajat deagglomeration, beuki atra peran graphene. Geter ultrasonik ngungkulan kakuatan van der Waals ku gaya geser anu luhur 20.000 kali per detik, sahingga pr ...
  • ultrasonic graphene dispersion equipment

    alat bubarkeun graphene ultrasonik

    1. téknologi kontrol cerdik, kaluaran énergi ultrasonik stabil, padamelan stabil salami 24 jam per dinten.
    2. Modeu lacak frékuénsi otomatis, frékuénsi transduser ultrasonik nyukcruk real-time
    3.Mékanisme panyalindungan sababaraha pikeun manjangkeun umur jasa langkung ti 5 taun.
    4. Desain fokus énergi, kapadetan kaluaran tinggi, ningkatkeun épisiénsi dugi ka 200 kali dina daérah anu cocog.