• ultrasonic viscous ceramic slurry mixing homogenizer

    slurry keramik kentel ultrasonik nyampur homogenizer

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri bubur nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén bubur keramik. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sababaraha komponén bubur sareng bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. Ultrasonik nyaéta ...
  • ultrasonic paper pulp dispersion machine

    mesin dispersi kertas kertas ultrasonik

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri kertas nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén tina kertas kertas. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sagala rupa komponén tina bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. SPESIFIKASI: ADVANTA ...