• lab 1000W ultrasound probe homogenizer

    lab 1000W ultrasound usik homogenizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Hal ieu nyababkeun pangirangan rata-rata tara ...
  • Laboratory ultrasonic equipment with soundproof box

    Alat-alat ultrasonik laboratorium nganggo kotak tahan sora

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • Ultrasonic Laboratory Homogenizer Sonicator

    Ultrasonik Laboratorium Homogenizer Sonicator

    Sonication nyaéta kalakuan nerapkeun énergi sora pikeun ngaganggu partikel dina sampel, pikeun sababaraha kaperluan. Sonicator ultrasonik homogenizer tiasa ngaganggu jaringan sareng sél ngalangkungan kavitasi sareng gelombang ultrasonik. Pokokna, homogenizer ultrasonik ngagaduhan ujung anu gancang pisan ngageter, nyababkeun gelembung dina leyuran sakurilingna gancang ngawangun sareng runtuh. Ieu nyiptakeun gelombang geser sareng shock anu nyebatkeun sél sareng partikel. Sonicator ultrasonik Homogenizer disarankeun pikeun homogénisasi ...
  • Lab ultrasonic probe sonicator

    Sonicator usik ultrasonik

    Rupa-rupa peralatan minuhan sarat eksperimen anu béda. Salaku tambahan pikeun ngagem bagian, sadaya mesin dijamin salami 2 taun.
  • 1500W ultrasonic nanoparticles dispersion equipment

    Parabot dispersi nanopartikel ultrasonik 1500W

    Alat-alat ieu tiasa dianggo pikeun ngabubarkeun, ngirangan ukuran partikel, nyampur solusi anu sami, ngamankeun larutan gantung, pangobatan permukaan partikel, jst.
  • 1500W laboratory ultrasonic nanomaterials homogenizer

    1500W laboratorium ultrasonik nanomaterial homogenizer

    Partikel larutan dikirangan nyata, anu manpaat pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas larutan campuran. Kualitas alatna stabil, jaminan 2 taun sareng dukungan téknis seumur hirup.
  • 1000W lab ultrasonic homogenizer

    1000W homogenizer ultrasonik lab

    Homogenizer ultrasonik lab ieu ngagaduhan kakuatan 1000w sareng tiasa ngolah dugi ka 2500ml unggal waktos. Éta cocog pikeun rupa-rupa solusi sareng ngabantosan pikeun gancang kéngingkeun sababaraha data eksperimen.