• Ultrasonic emulsifying device for biodiesel processing

    Alat emulsi ultrasonik pikeun ngolah biodiesel

    Biodiesel mangrupikeun bentuk bahan bakar solar anu diturunkeun tina pepelakan atanapi sasatoan sareng diwangun tina éster asam lemak ranté panjang. Hal ieu ilaharna dilakukeun ku lipid anu ngaréaksikeun kimia sapertos gajih sato (jangkung), minyak kedele, atanapi minyak nabati anu sanés ku alkohol, ngahasilkeun métil, étil atanapi éster propil. Alat-alat produksi biodiesel tradisional ngan tiasa diolah dina sakumpulan, ngahasilkeun épisiensi produksi anu sangat rendah. Kusabab ditambahan seueur émoliser, ngahasilkeun sareng kualitas biodiesel nyaéta ...
  • Ultrasonic emulsification equipment for biodiesel

    Parabot emulsifikasi ultrasonik pikeun biodiesel

    Biodiesel mangrupikeun campuran minyak nabati (sapertos kécap sareng siki kembang matahari) atanapi lemak sato sareng alkohol. Éta saleresna mah prosés transesterifikasi. Léngkah-léngkah produksi biodiesel: 1. Campur minyak nabati atanapi gajih sato sareng métanol atanapi étanol sareng natrium metoksida atanapi hidroksida. 2. Éléktrik pemanasan cairan campuran kana 45 ~ 65 derajat Celcius. 3. Perlakuan ultrasonik tina cairan campuran anu dipanaskeun. 4. Anggo centrifuge pikeun misahkeun gliserin pikeun kéngingkeun biodiesel. SPESIFIKASI: MODEL JH1500W-20 JH20 ...