Alat emulsi ultrasonik pikeun ngolah biodiesel


Detil Produk

Tanda Produk

Biodiesel mangrupikeun bentuk bahan bakar solar anu diturunkeun tina pepelakan atanapi sasatoan sareng diwangun tina éster asam lemak ranté panjang. Hal ieu ilaharna dilakukeun ku lipid anu ngaréaksikeun kimia sapertos gajih sato (jangkung), minyak kedele, atanapi minyak nabati anu sanés ku alkohol, ngahasilkeun métil, étil atanapi éster propil.

Alat-alat produksi biodiesel tradisional ngan tiasa diolah dina sakumpulan, ngahasilkeun épisiensi produksi anu sangat rendah. Kusabab ditambahan seueur emulsifiers, ngahasilkeun sareng kualitas biodiesel kawilang rendah. Alat emulsifikasi biodiesel Ultrasonik tiasa ngawujudkeun pamrosésan on-line anu kontinyu, sareng épisiénsi produksi tiasa ningkat ku 200-400 kali. Dina waktos anu sasarengan, kakuatan ultrasonik ultra-luhur tiasa ngirangan panggunaan emulsifiers. Hasil minyak biodiesel anu disiapkeun sapertos kieu dugi ka 95-99%. Kualitas minyak ogé ningkat sacara signifikan.

SPESIFIKASI:

MODEL JH-ZS30 JH-ZS50 JH-ZS100 JH-ZS200
Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz
Kakuatan 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Tegangan input 110/220 / 380V, 50 / 60Hz
Kapasitas ngolah 30L 50L 100L 200L
Gedéna 10 ~ 100μm
Inténsitas Cavitation 1 ~ 4,5w / cm2
Kontrol suhu Kadali suhu jaket
Kakuatan pompa 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw 3.0Kw
Laju ngompa 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm 0 ~ 3000rpm
Kakuatan agitator 1,75Kw 1,75Kw 2,5Kw 3.0Kw
Laju agitator 0 ~ 500rpm 0 ~ 500rpm 0 ~ 1000rpm 0 ~ 1000rpm
Bukti ngabeledug Henteu, tapi tiasa disesuaikan

oilandwaterultrasonicemulsificationultrasonicbiodieselemulsify

biodieselsunflowerbiodieselapplication

Léngkah-léngkah PROSESING BIODIESEL:

1. Campur minyak nabati atanapi gajih sato sareng métanol atanapi étanol sareng natrium metoksida atanapi hidroksida.

2. Éléktrik pemanasan cairan campuran kana 45 ~ 65 derajat Celcius.

3. Perlakuan ultrasonik tina cairan campuran anu dipanaskeun.

4. Anggo centrifuge pikeun misahkeun gliserin pikeun kéngingkeun biodiesel.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami