alat bubarkeun graphene ultrasonik

1. téknologi kontrol cerdik, kaluaran énergi ultrasonik stabil, padamelan stabil salami 24 jam per dinten.
2. Modeu lacak frékuénsi otomatis, frékuénsi transduser ultrasonik nyukcruk real-time
3.Mékanisme panyalindungan sababaraha pikeun manjangkeun umur jasa langkung ti 5 taun.
4. Desain fokus énergi, kapadetan kaluaran tinggi, ningkatkeun épisiénsi dugi ka 200 kali dina daérah anu cocog.


Detil Produk

Tanda Produk

Graphenengagaduhan sipat matérial anu hadé, sapertos ningkatkeun kakuatan bahan komposit, sareng beuki dianggo dina bidang bahan komposit. Nanging, sesah pikeun mesék lapisan hiji atanapi sababaraha lapisan graphene tina grafit. Metodeu redoks tradisional peryogi oksidan anu kuat pisan sareng ngaréduksi agén. Graphene diala dina hal ieu sering ngalaman cacad.

Geter ultrasonik ngungkulan kakuatan van der Waals kalayan gaya geser tinggi 20.000 per detik, kukituna nyiapkeun graphene kalayan konduktivitas anu luhur, dispersi anu saé sareng konsentrasi tinggi. Kusabab prosés pangobatan ultrasonik tiasa persis dikontrol, struktur kimia sareng kristal tina graphene anu diala ku dispersi ultrasonik moal musnah.

SPESIFIKASI:

Modél JH-ZS5JH-ZS5L JH-ZS10JH-ZS10L
Frékuénsi 20Khz 20Khz
Kakuatan 3.0Kw 3.0Kw
Tegangan input 110/220 / 380V, 50 / 60Hz
Kapasitas ngolah 5L 10L
Gedéna 10 ~ 100μm
 Inténsitas Cavitation  2 ~ 4,5 w / cm2
 Bahan Titanium alloy tanduk, tank 304/316 ss.  
 Kakuatan pompa 1,5Kw  1,5Kw
 Laju ngompa  2760rpm  2760rpm
 Max. laju aliran  160L / mnt  160L / mnt
 Chiller Tiasa ngendalikeun cair 10L, ti -5 ~ 100 ℃  
 Partikel bahan  300nm   300nm
 Viskositas bahan  1200cP  1200cP
 Bukti ngabeledug   NO
 Babasan  JH-ZS5L / 10L, cocog sareng chiller

graphenegraphene

KAUNTUNGAN: 

Efisiensi dispersi tinggi

Partikel anu kasebar langkung saé sareng langkung seragam

Graphene stabil pisan

Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan

APLIKASI:

grapheneapplication


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami