• 20Khz ultrasonic carbon nanotube dispersion machine

    20Khz mesin dispersi nanotube karbon ultrasonik

    Karbonnanotubes kuat sareng fleksibel tapi kohesif pisan. Éta hésé dibubarkeun kana cairan, sapertos cai, étanol, minyak, polimér atanapi résin epoxy. Ultrasound mangrupikeun cara anu épéktip pikeun kéngingkeun diskrit - tunggal-dispersed - carbonnanotubes. Carbonnanotubes (CNT) digunakeun dina perekat, palapis sareng polimér sareng salaku pangisi konduktif sacara éléktrik dina plastik pikeun ngaleungitkeun muatan statis dina alat-alat listrik sareng dina panel awak mobil anu sacara éléktratik sacara cet. Ku panggunaan nanotu ...
  • ultrasonic carbon nanotubes dispersion machine

    mesin dispersi nanotube karbon ultrasonik

    Kami gaduh rupa-rupa produk ti laboratorium dugi ka jalur produksi pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda. Garansi 2 taun; pangiriman dina 2 minggu.