• 3000W ultrasonic machine for nanoemulsion homogenizer emulsifier

    Mesin ultrasonik 3000W kanggo emérifier homogenizer nanoemulsion

    Nanoemulsion nuju dilarapkeun langkung seueur pikeun kimia, farmasi, kosmétik, kadaharan, produk perawatan kaséhatan, percetakan sareng industri pewarna. Émulsiasi ultrasonik ngarecah titik-titik dua atanapi langkung cairan ngalangkungan 20000 geteran per detik, ngajantenkeun silih gaul. Dina waktos anu sasarengan, kaluaran teras-terasan tina emulsi campuran ngajantenkeun partikel-partikel titisan emulsi campuran ngahontal tingkat nanometer. SPESIFIKASI: MODEL JH-BL5 JH-BL5L JH-BL10 JH-BL10L JH-BL20 JH -...
  • ultrasonic essential CBD oil emulsifier

    émulator minyak CBD penting ultrasonik

    Ekstrak ganja (CBD, THC) nyaéta molekul hidrofobik (sanés leyur cai). Dina raraga ngungkulan keabadian kannabinoid dina cai pikeun nyuntikkeun edibles, inuman sareng krim, diperyogikeun metode émulsifikasi anu leres. Émulénsasi minyak CBD ésénsial ultrasonik nganggo kakuatan mékanis anu kavitasi ultrasonik pikeun ngirangan ukuranana tina gumpalan cannabinoids pikeun ngahasilkeun nanopartikel, anu bakal langkung alit tibatan 100nm. Ultrasonics mangrupikeun téknologi anu seueur dianggo dina industri farmasi f ...
  • Ultrasonic cosmetic dispersion emulsification equipment

    Parangkat émolifikasi dispersi kosmétik ultrasonik

    Parabot ultrasonik tiasa dianggo dina kosmétik nyaéta pikeun ékstraksi, dispersi sareng emulsifikasi. ÉKSTRAKSI: Kauntungan pangbadagna tina ékstraksi ultrasonik nyaéta panggunaan pelarut héjo: cai. Dibandingkeun sareng pelarut iritasi anu kuat anu dianggo dina ékstraksi tradisional, ékstraksi cai ngagaduhan kaamanan anu langkung saé. Dina waktos anu sami, ultrasound tiasa ngalengkepan ékstraksi dina lingkungan suhu anu handap, mastikeun kagiatan biologis komponén anu sasari. DISPERSION: Gaya geser tinggi dihasilkeun ...
  • ultrasonic cosmetics production equipment

    alat produksi kosmétik ultrasonik

    Anggo pangleyur héjo: cai.
    Lebetkeun partikel kana partikel nano.
    Pinuh ngahijikeun rupa-rupa bahan sareng ningkatkeun efektivitas krim.
  • Ultrasonic emulsifying device for biodiesel processing

    Alat emulsi ultrasonik pikeun ngolah biodiesel

    Biodiesel mangrupikeun bentuk bahan bakar solar anu diturunkeun tina pepelakan atanapi sasatoan sareng diwangun tina éster asam lemak ranté panjang. Hal ieu ilaharna dilakukeun ku lipid anu ngaréaksikeun kimia sapertos gajih sato (jangkung), minyak kedele, atanapi minyak nabati anu sanés ku alkohol, ngahasilkeun métil, étil atanapi éster propil. Alat-alat produksi biodiesel tradisional ngan tiasa diolah dina sakumpulan, ngahasilkeun épisiensi produksi anu sangat rendah. Kusabab ditambahan seueur émoliser, ngahasilkeun sareng kualitas biodiesel nyaéta ...
  • Ultrasonic emulsification equipment for biodiesel

    Parabot emulsifikasi ultrasonik pikeun biodiesel

    Biodiesel mangrupikeun campuran minyak nabati (sapertos kécap sareng siki kembang matahari) atanapi lemak sato sareng alkohol. Éta saleresna mah prosés transesterifikasi. Léngkah-léngkah produksi biodiesel: 1. Campur minyak nabati atanapi gajih sato sareng métanol atanapi étanol sareng natrium metoksida atanapi hidroksida. 2. Éléktrik pemanasan cairan campuran kana 45 ~ 65 derajat Celcius. 3. Perlakuan ultrasonik tina cairan campuran anu dipanaskeun. 4. Anggo centrifuge pikeun misahkeun gliserin pikeun kéngingkeun biodiesel. SPESIFIKASI: MODEL JH1500W-20 JH20 ...
  • ultrasonic cannabis oil emulsification device for nano-emulsion

    alat emulsifikasi minyak ganja ultrasonik pikeun nano-emulsion

    Partikel CBD tiasa dipencarkeun di handap 100 nanométer pikeun ngahasilkeun viskositas anu rendah sareng nanoemulsion stabil. Saéstuna ningkatkeun panggunaan CBD.
  • ultrasonic nano CBD oil emulsification machine

    mesin emulsifikasi minyak nano ultrasonik

    Émulsi minyak CBD anu dihasilkeun sacara ultrasonon sering stabil nyalira tanpa ditambah émulsifier atanapi surfaktan. Umur alat-alat urang langkung ti 20.000 jam sareng tiasa teras-terasan dianggo salami 24 jam per dinten.
  • ultrasonic CBD oil emulsification equipment

    alat-alat emulsifikasi minyak CBD ultrasonik

    Kakuatan 1,5 ~ 3KW, 8 ~ 100μm amplitudo, 10 ~ 25L / mnt. Laju ngalirkeun. Tiasa bubarkeun CBD ka handap ti 100nm. Tiasa ngajantenkeun CBD ngagaduhan peran anu langkung saé dina sagala rupa produk perawatan kulit sareng ubar pikeun panggunaan éksternal sareng internal.