• ultrasonic viscous ceramic slurry mixing homogenizer

    slurry keramik kentel ultrasonik nyampur homogenizer

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri bubur nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén bubur keramik. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sababaraha komponén bubur sareng bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. Ultrasonik nyaéta ...
  • China ultrasonic textile dye homogenizer

    Homogenizer pewarna tekstil ultrasonik

    Aplikasi utama homogenizer ultrasonik dina industri tékstil nyaéta dispersi pewarna tekstil. Gelombang ultrasonik gancang ngabéréskeun cairan, aglomerat sareng agrégat sareng 20.000 geter per detik, sahingga ngabentuk dispersi seragam dina pewarna. Dina waktos anu sami, partikel anu langkung alit ogé ngabantosan ngalelepkeun nembus kana pori-pori serat lawon pikeun ngahontal pangwarnaan anu langkung gancang. Kakuatan warna sareng kekencangan warna ogé ningkat sacara signifikan. SPESIFIKASI: MODEL JH1500W-20 ...
  • ultrasonic paper pulp dispersion machine

    mesin dispersi kertas kertas ultrasonik

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri kertas nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén tina kertas kertas. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sagala rupa komponén tina bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. SPESIFIKASI: ADVANTA ...
  • ultrasonic plant pigments pectin extraction machine

    tutuwuhan ultrasonik pigmén mesin ékstraksi pektin

    Ékstraksi ultrasonik utamina dianggo dina industri jus sareng inuman pikeun nimba bahan anu épéktip sapertos pektin sareng pigmén pepelakan. Geter ultrasonik tiasa nembus témbok sél pepelakan, ngamungkinkeun pektin, pigmén pepelakan sareng komponenana sanés ngalir kana jus. Dina waktos anu sasarengan, ultrasound teras-terasan dianggo ngabubarkeun pektin sareng melak partikel pigmén kana partikel anu langkung alit. Partikel anu langkung alit ieu tiasa langkung merata sareng stabil disebarkeun kana jus na. Stabi ...
  • 20Khz ultrasonic carbon nanotube dispersion machine

    20Khz mesin dispersi nanotube karbon ultrasonik

    Karbonnanotubes kuat sareng fleksibel tapi kohesif pisan. Éta hésé dibubarkeun kana cairan, sapertos cai, étanol, minyak, polimér atanapi résin epoxy. Ultrasound mangrupikeun cara anu épéktip pikeun kéngingkeun diskrit - tunggal-dispersed - carbonnanotubes. Carbonnanotubes (CNT) digunakeun dina perekat, palapis sareng polimér sareng salaku pangisi konduktif sacara éléktrik dina plastik pikeun ngaleungitkeun muatan statis dina alat-alat listrik sareng dina panel awak mobil anu sacara éléktratik sacara cet. Ku panggunaan nanotu ...
  • 20Khz ultrasonic pigment coating paint dispersing machine

    20Khz ultrasonik pigmén palapis cet mesin bubarkeun

    Dispersing ultrasonik nyaéta prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika mesin bubarkeun ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata ...
  • ultrasonic wax emulsion dispersion mixing equipment

    alat campuran campuran dispersi emulsi lilin

    Lilin emulsi ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, tiasa digabungkeun sareng bahan-bahan sanés kanggo ningkatkeun kinerja bahan. Kayaning: emulsi lilin ditambihan kana cet pikeun ningkatkeun adhesi cet, emulsi lilin ditambihan kosmétik pikeun ningkatkeun pangaruh tahan cai tina kosmétik. Pikeun kéngingkeun emulsi lilin, khususna emulsi nano-lilin, kakuatan geser kakuatan-kuat diperyogikeun . Mikro-jet anu kuat dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa nembus partikel pikeun ngahontal kaayaan nanométer, ...
  • Ultrasonic silica dispersion equipment

    Parabot dispersi silikon ultrasonik

    Silika mangrupikeun bahan keramik serbaguna. Éta ngagaduhan insulasi listrik, stabilitas termal tinggi, sareng tahan tahan. Éta tiasa ningkatkeun kinerja sababaraha bahan. Salaku conto: Nambahkeun silika kana palapis sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi abrasi tina palapis. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. Prosés ieu bakal ngahasilkeun sababaraha kaayaan lokal anu ekstrim, sapertos gaya geser anu kuat sareng mikrojet. Anu ...
  • Ultrasonic tattoo inks dispersion equipment

    Tato ultrasonik tinta alat dispersi

    Tinta tato diwangun ku pigmén anu digabungkeun sareng operator sareng dianggo pikeun tato. Tinta tato tiasa nganggo rupa-rupa warna mangsi tato, éta tiasa diincer atanapi dicampur pikeun ngahasilkeun warna anu sanés. Dina raraga kéngingkeun tampilan warna tattoo anu jelas, perlu dibubarkeun pigmén kana tinta sacara seragam sareng stabil. Dispersi ultrasonik tina pigmén mangrupikeun padika anu épéktip. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. T ...
  • Ultrasonic nanoemulsions production equipment

    Parabot produksi nanoemulsi ultrasonik

    Nanoemulsions (emulsi minyak CBD, emulsi Liposome) beuki seueur dianggo dina industri médis sareng Podomoro. Permintaan pasar anu ageung parantos ngamajukeun pamekaran téknologi manufaktur nanoemulsion anu épisién. Téknologi préparasi nanoemulsion ultrasonik parantos kabuktosan janten cara anu paling saé ayeuna. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. Prosés ieu bakal ngahasilkeun sababaraha kaayaan lokal anu ekstrim, sapertos ...
  • Ultrasonic Graphene Dispersing Equipment

    Alat Panyebaran Graphene Ultrasonik

    Kusabab sipat material anu luar biasa tina graphene, sapertos: kakuatan, karasa, hirup jasa, sareng sajabana Dina taun-taun ayeuna, graphene parantos seueur dianggo. Dina raraga ngasupkeun graphene kana bahan komposit sareng maénkeun peran na, éta kedah diébréhkeun kana nanoséét masing-masing. Beuki luhur darajat deagglomeration, beuki atra peran graphene. Geter ultrasonik ngungkulan kakuatan van der Waals ku gaya geser anu luhur 20.000 kali per detik, sahingga pr ...
  • Ultrasonic pigments dispersion equipment

    Pakakas dispersi pigmén ultrasonik

    Pigmen dibubarkeun kana cét, palapis, sareng tinta kanggo masihan warna. Tapi kaseueuran sanyawa logam dina pigmén, sapertos: TiO2, SiO2, ZrO2, ZnO, CeO2 mangrupikeun zat anu leyur. Ieu meryogikeun cara anu efektif pikeun dispersi pikeun ngabubarkeunana kana medium anu pakait. Téknologi dispersi ultrasonik ayeuna mangrupikeun metode dispersi anu pangsaéna. Rongga ultrasonik ngahasilkeun zona tekanan tinggi sareng rendah dina cairanana. Zona tekanan tinggi sareng rendah ieu terus mangaruhan par ...
12 Teras> >> Halaman 1/2