• ultrasonic vegetables fruits plants extraction system

    sayuran ultrasonik bungbuahan sistem ekstraksi

    Sayuran, buah sareng pepelakan sanésna ngandung seueur bahan aktip anu mangpaat, sapertos VC, VE, VB sareng sajabina. Pikeun kéngingkeun bahan-bahan ieu, tembok sél pepelakan kedah rusak. Ékstraksi ultrasonik parantos kabuktosan janten padika anu paling épéktip. Geter gancang tina usik ultrasonik dina cairan ngahasilkeun mikro-jet anu kuat, anu teras-terasan nabrak témbok sél pepelakan pikeun ngarobih, sedengkeun bahan dina témbok sél ngalir kaluar. Komposisi peralatan utama Ékstraksi multifungsi ...