• Ultrasonic tattoo inks dispersion equipment

    Tato ultrasonik tinta alat dispersi

    Tinta tato diwangun ku pigmén anu digabungkeun sareng operator sareng dianggo pikeun tato. Tinta tato tiasa nganggo rupa-rupa warna mangsi tato, éta tiasa diincer atanapi dicampur pikeun ngahasilkeun warna anu sanés. Dina raraga kéngingkeun tampilan warna tattoo anu jelas, perlu dibubarkeun pigmén kana tinta sacara seragam sareng stabil. Dispersi ultrasonik tina pigmén mangrupikeun padika anu épéktip. Rongga ultrasonik ngahasilkeun gelembung leutik anu teu kaitung. Gelembung leutik ieu ngabentuk, tumuh sareng nembus sababaraha gelombang gelombang. T ...