• ultrasonic plant pigments pectin extraction machine

    tutuwuhan ultrasonik pigmén mesin ékstraksi pektin

    Ékstraksi ultrasonik utamina dianggo dina industri jus sareng inuman pikeun nimba bahan anu épéktip sapertos pektin sareng pigmén pepelakan. Geter ultrasonik tiasa nembus témbok sél pepelakan, ngamungkinkeun pektin, pigmén pepelakan sareng komponenana sanés ngalir kana jus. Dina waktos anu sasarengan, ultrasound teras-terasan dianggo ngabubarkeun pektin sareng melak partikel pigmén kana partikel anu langkung alit. Partikel anu langkung alit ieu tiasa langkung merata sareng stabil disebarkeun kana jus na. Stabi ...
  • ultrasonic extraction machine for essential oil extracting

    mesin ékstraksi ultrasonik pikeun ékstraksi minyak ésénsial

    Ékstraksi ultrasonik ogé disebut salaku émulator émisi ultrasonik, mangrupikeun bagian tina gelombang énggal élmu ékstraksi. Metoda inovatif ieu sacara substansial langkung murah tibatan téknologi canggih anu séjén dina pasaran. Ieu parantos ngabuka lapangan maén pikeun operasi leutik dugi sedeng pikeun ningkatkeun prosés ékstraksi sacara signifikan. Ékstraksi ultrasonik alamat kanyataan anu masalah pisan yén cannabinoids, sapertos THC sareng CBD, sacara alami hidrofobik. Tanpa pelarut anu keras ...
  • High efficient ultrasonic essential oil extraction equipment

    Peralatan éksékrési minyak ésénsial épisiénisi tinggi

    Ekstrak ganja (CBD, THC) mangrupakeun molekul hidrofobik (henteu leyur cai). Tanpa pelarut anu ngairitasi, sering sesah ngusir kannabinoid mulia tina jero sél. Téknologi ékstraksi ultrasonik sacara épéktip ngajawab masalah ieu. Ékstraksi ultrasonik gumantung kana geter ultrasonik. Usik ultrasonik dilebetkeun kana cairan ngahasilkeun jutaan gelembung leutik dina laju 20.000 kali per detik. Gelembung-gelembung ieu teras kaluar, nyababkeun témbok sél pelindung ...
  • ultrasonic vegetables fruits plants extraction system

    sayuran ultrasonik bungbuahan sistem ekstraksi

    Sayuran, buah sareng pepelakan sanésna ngandung seueur bahan aktip anu mangpaat, sapertos VC, VE, VB sareng sajabina. Pikeun kéngingkeun bahan-bahan ieu, tembok sél pepelakan kedah rusak. Ékstraksi ultrasonik parantos kabuktosan janten padika anu paling épéktip. Geter gancang tina usik ultrasonik dina cairan ngahasilkeun mikro-jet anu kuat, anu teras-terasan nabrak témbok sél pepelakan pikeun ngarobih, sedengkeun bahan dina témbok sél ngalir kaluar. Komposisi peralatan utama Ékstraksi multifungsi ...
  • Laboratory ultrasonic CBD extraction equipment

    Peralatan ékstraksi ultrasonik CBD laboratorium

    Peralatan ékstraksi ultrasonik CBD laboratorium tiasa nguji tingkat ékstraksi sareng waktos ékstraksi CBD dina pelarut anu béda, tiasa nyayogikeun palanggan sareng sababaraha rupa data dina waktos anu singget, sareng nyiapkeun pondasi pikeun konsumén pikeun ngagedékeun produksi.
  • CBD oil ultrasonic extraction equipment

    Parangkat ékstraksi ultrasonik minyak CBD

    Gaya geser kuat dihasilkeun ku rongga ultrasonik nembus sél pepelakan, ngadorong pelarut héjo kana sél pikeun nyerep sareng ékstraksi CBD
  • Ultrasonic herb extraction equipment

    Paranti ékstraksi ramuan ultrasonik

    Panilitian nunjukkeun yén sanyawa hérbal kedah dina bentuk molekul pikeun nyerep ku sél manusa. Geter anu gancang tina usik ultrasonik dina cairan ngahasilkeun mikro-jet anu kuat, anu teras-terasan nabrak témbok sél pepelakan kanggo ngabobolna, sedengkeun bahan dina témbok sél ngalir kaluar. Ékstraksi ultrasonik zat molekular tiasa dikirim ka awak manusa dina sababaraha bentuk, sapertos suspénsi, liposom, emulsi, krim, losion, gel, pél, kapsul, bubuk, butiran ...
  • ultrasonic Cannabidiol (CBD) hemp extraction equipment

    peralatan ékstraksi hemp ultrasonik Cannabidiol (CBD)

    Ékstraksi ultrasonik tiasa milih pelarut anu béda-béda numutkeun kagunaan CBD salajengna, anu ningkatkeun tingkat ékstraksi, nyingkat waktos ékstraksi, sareng sadar ékstraksi anu ramah lingkungan sareng éfisién.