• Ultrasonic pigments dispersion equipment

    Pakakas dispersi pigmén ultrasonik

    Pigmen dibubarkeun kana cét, palapis, sareng tinta kanggo masihan warna. Tapi kaseueuran sanyawa logam dina pigmén, sapertos: TiO2, SiO2, ZrO2, ZnO, CeO2 mangrupikeun zat anu leyur. Ieu meryogikeun cara anu efektif pikeun dispersi pikeun ngabubarkeunana kana medium anu pakait. Téknologi dispersi ultrasonik ayeuna mangrupikeun metode dispersi anu pangsaéna. Rongga ultrasonik ngahasilkeun zona tekanan tinggi sareng rendah dina cairanana. Zona tekanan tinggi sareng rendah ieu terus mangaruhan par ...