• ultrasonic viscous ceramic slurry mixing homogenizer

    slurry keramik kentel ultrasonik nyampur homogenizer

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri bubur nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén bubur keramik. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sababaraha komponén bubur sareng bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. Ultrasonik nyaéta ...
  • 3000W ultrasonic machine for nanoemulsion homogenizer emulsifier

    Mesin ultrasonik 3000W kanggo emérifier homogenizer nanoemulsion

    Nanoemulsion nuju dilarapkeun langkung seueur pikeun kimia, farmasi, kosmétik, kadaharan, produk perawatan kaséhatan, percetakan sareng industri pewarna. Émulsiasi ultrasonik ngarecah titik-titik dua atanapi langkung cairan ngalangkungan 20000 geteran per detik, ngajantenkeun silih gaul. Dina waktos anu sasarengan, kaluaran teras-terasan tina emulsi campuran ngajantenkeun partikel-partikel titisan emulsi campuran ngahontal tingkat nanometer. SPESIFIKASI: MODEL JH-BL5 JH-BL5L JH-BL10 JH-BL10L JH-BL20 JH -...
  • China ultrasonic textile dye homogenizer

    Homogenizer pewarna tekstil ultrasonik

    Aplikasi utama homogenizer ultrasonik dina industri tékstil nyaéta dispersi pewarna tekstil. Gelombang ultrasonik gancang ngabéréskeun cairan, aglomerat sareng agrégat sareng 20.000 geter per detik, sahingga ngabentuk dispersi seragam dina pewarna. Dina waktos anu sami, partikel anu langkung alit ogé ngabantosan ngalelepkeun nembus kana pori-pori serat lawon pikeun ngahontal pangwarnaan anu langkung gancang. Kakuatan warna sareng kekencangan warna ogé ningkat sacara signifikan. SPESIFIKASI: MODEL JH1500W-20 ...
  • ultrasonic paper pulp dispersion machine

    mesin dispersi kertas kertas ultrasonik

    Aplikasi utama dispersi ultrasonik dina industri kertas nyaéta pikeun bubarkeun sareng nyaring sababaraha komponén tina kertas kertas. Gaya 20.000 kali per detik dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa ngirangan ukuran sagala rupa komponén tina bubur. Ngirangan ukuran nambahan luas kontak antara partikel sareng kontak langkung caket, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun kateguhan kertas, langkung gampang diputih sareng nyegah tanda cai sareng rusak. SPESIFIKASI: ADVANTA ...
  • ultrasonic plant pigments pectin extraction machine

    tutuwuhan ultrasonik pigmén mesin ékstraksi pektin

    Ékstraksi ultrasonik utamina dianggo dina industri jus sareng inuman pikeun nimba bahan anu épéktip sapertos pektin sareng pigmén pepelakan. Geter ultrasonik tiasa nembus témbok sél pepelakan, ngamungkinkeun pektin, pigmén pepelakan sareng komponenana sanés ngalir kana jus. Dina waktos anu sasarengan, ultrasound teras-terasan dianggo ngabubarkeun pektin sareng melak partikel pigmén kana partikel anu langkung alit. Partikel anu langkung alit ieu tiasa langkung merata sareng stabil disebarkeun kana jus na. Stabi ...
  • ultrasonic essential CBD oil emulsifier

    émulator minyak CBD penting ultrasonik

    Ekstrak ganja (CBD, THC) nyaéta molekul hidrofobik (sanés leyur cai). Dina raraga ngungkulan keabadian kannabinoid dina cai pikeun nyuntikkeun edibles, inuman sareng krim, diperyogikeun metode émulsifikasi anu leres. Émulénsasi minyak CBD ésénsial ultrasonik nganggo kakuatan mékanis anu kavitasi ultrasonik pikeun ngirangan ukuranana tina gumpalan cannabinoids pikeun ngahasilkeun nanopartikel, anu bakal langkung alit tibatan 100nm. Ultrasonics mangrupikeun téknologi anu seueur dianggo dina industri farmasi f ...
  • 20Khz ultrasonic carbon nanotube dispersion machine

    20Khz mesin dispersi nanotube karbon ultrasonik

    Karbonnanotubes kuat sareng fleksibel tapi kohesif pisan. Éta hésé dibubarkeun kana cairan, sapertos cai, étanol, minyak, polimér atanapi résin epoxy. Ultrasound mangrupikeun cara anu épéktip pikeun kéngingkeun diskrit - tunggal-dispersed - carbonnanotubes. Carbonnanotubes (CNT) digunakeun dina perekat, palapis sareng polimér sareng salaku pangisi konduktif sacara éléktrik dina plastik pikeun ngaleungitkeun muatan statis dina alat-alat listrik sareng dina panel awak mobil anu sacara éléktratik sacara cet. Ku panggunaan nanotu ...
  • 20Khz ultrasonic pigment coating paint dispersing machine

    20Khz ultrasonik pigmén palapis cet mesin bubarkeun

    Dispersing ultrasonik nyaéta prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika mesin bubarkeun ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata ...
  • ultrasonic extraction machine for essential oil extracting

    mesin ékstraksi ultrasonik pikeun ékstraksi minyak ésénsial

    Ékstraksi ultrasonik ogé disebut salaku émulator émisi ultrasonik, mangrupikeun bagian tina gelombang énggal élmu ékstraksi. Metoda inovatif ieu sacara substansial langkung murah tibatan téknologi canggih anu séjén dina pasaran. Ieu parantos ngabuka lapangan maén pikeun operasi leutik dugi sedeng pikeun ningkatkeun prosés ékstraksi sacara signifikan. Ékstraksi ultrasonik alamat kanyataan anu masalah pisan yén cannabinoids, sapertos THC sareng CBD, sacara alami hidrofobik. Tanpa pelarut anu keras ...
  • High efficient ultrasonic essential oil extraction equipment

    Peralatan éksékrési minyak ésénsial épisiénisi tinggi

    Ekstrak ganja (CBD, THC) mangrupakeun molekul hidrofobik (henteu leyur cai). Tanpa pelarut anu ngairitasi, sering sesah ngusir kannabinoid mulia tina jero sél. Téknologi ékstraksi ultrasonik sacara épéktip ngajawab masalah ieu. Ékstraksi ultrasonik gumantung kana geter ultrasonik. Usik ultrasonik dilebetkeun kana cairan ngahasilkeun jutaan gelembung leutik dina laju 20.000 kali per detik. Gelembung-gelembung ieu teras kaluar, nyababkeun témbok sél pelindung ...
  • Ultrasonic cosmetic dispersion emulsification equipment

    Parangkat émolifikasi dispersi kosmétik ultrasonik

    Parabot ultrasonik tiasa dianggo dina kosmétik nyaéta pikeun ékstraksi, dispersi sareng emulsifikasi. ÉKSTRAKSI: Kauntungan pangbadagna tina ékstraksi ultrasonik nyaéta panggunaan pelarut héjo: cai. Dibandingkeun sareng pelarut iritasi anu kuat anu dianggo dina ékstraksi tradisional, ékstraksi cai ngagaduhan kaamanan anu langkung saé. Dina waktos anu sami, ultrasound tiasa ngalengkepan ékstraksi dina lingkungan suhu anu handap, mastikeun kagiatan biologis komponén anu sasari. DISPERSION: Gaya geser tinggi dihasilkeun ...
  • ultrasonic wax emulsion dispersion mixing equipment

    alat campuran campuran dispersi emulsi lilin

    Lilin emulsi ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, tiasa digabungkeun sareng bahan-bahan sanés kanggo ningkatkeun kinerja bahan. Kayaning: emulsi lilin ditambihan kana cet pikeun ningkatkeun adhesi cet, emulsi lilin ditambihan kosmétik pikeun ningkatkeun pangaruh tahan cai tina kosmétik. Pikeun kéngingkeun emulsi lilin, khususna emulsi nano-lilin, kakuatan geser kakuatan-kuat diperyogikeun . Mikro-jet anu kuat dihasilkeun ku geter ultrasonik tiasa nembus partikel pikeun ngahontal kaayaan nanométer, ...
123 Teras> >> Halaman 1/3