• Ultrasonic liquid mixing equipment

    Alat-alat campuran cairan ultrasonik

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • Ultrasonic dispersion processor for nanoparticles

    Prosesor dispersi ultrasonik pikeun nanopartikel

    Dina taun-taun ayeuna, nanomaterial parantos seueur dianggo di sagala rupa industri pikeun ngaoptimalkeun kinerja bahan. Salaku conto, nambihan graphene kana batré litium tiasa pisan manjangkeun umur jasa batréna, sareng nambihan silikon oksida kana gelas tiasa ningkatkeun transparansi sareng pageuh gelas. Dina raraga kéngingkeun nanopartikel anu saé, peryogi padika anu épéktip. Rongga ultrasonik langsung ngabentuk daérah tekanan-luhur sareng tekanan-tekanan anu leueur dina leyuran. Ieu h ...