• ultrasonic essential CBD oil emulsifier

    émulator minyak CBD penting ultrasonik

    Ekstrak ganja (CBD, THC) nyaéta molekul hidrofobik (sanés leyur cai). Dina raraga ngungkulan keabadian kannabinoid dina cai pikeun nyuntikkeun edibles, inuman sareng krim, diperyogikeun metode émulsifikasi anu leres. Émulénsasi minyak CBD ésénsial ultrasonik nganggo kakuatan mékanis anu kavitasi ultrasonik pikeun ngirangan ukuranana tina gumpalan cannabinoids pikeun ngahasilkeun nanopartikel, anu bakal langkung alit tibatan 100nm. Ultrasonics mangrupikeun téknologi anu seueur dianggo dina industri farmasi f ...
  • ultrasonic cannabis oil emulsification device for nano-emulsion

    alat emulsifikasi minyak ganja ultrasonik pikeun nano-emulsion

    Partikel CBD tiasa dipencarkeun di handap 100 nanométer pikeun ngahasilkeun viskositas anu rendah sareng nanoemulsion stabil. Saéstuna ningkatkeun panggunaan CBD.
  • ultrasonic nano CBD oil emulsification machine

    mesin emulsifikasi minyak nano ultrasonik

    Émulsi minyak CBD anu dihasilkeun sacara ultrasonon sering stabil nyalira tanpa ditambah émulsifier atanapi surfaktan. Umur alat-alat urang langkung ti 20.000 jam sareng tiasa teras-terasan dianggo salami 24 jam per dinten.
  • ultrasonic CBD oil emulsification equipment

    alat-alat emulsifikasi minyak CBD ultrasonik

    Kakuatan 1,5 ~ 3KW, 8 ~ 100μm amplitudo, 10 ~ 25L / mnt. Laju ngalirkeun. Tiasa bubarkeun CBD ka handap ti 100nm. Tiasa ngajantenkeun CBD ngagaduhan peran anu langkung saé dina sagala rupa produk perawatan kulit sareng ubar pikeun panggunaan éksternal sareng internal.