Dina industri anu béda, prosés manufaktur émulsi bénten-bénten pisan. Bédana ieu kalebet komponén anu dianggo (campuran, kalebet rupi-rupi komponén dina leyuran), metode émulsifikasi, sareng kaayaan pamrosésan anu langkung seueur. Emulsi mangrupikeun dispersi dua atanapi langkung cairan anu teu tiasa dicandak. USG intensitas luhur nyayogikeun énergi anu diperyogikeun pikeun ngabubarkeun fase cair (fase dispersed) kana droplet alit fase kadua anu sanés (fase kontinyu).

 

Parabot emulsifikasi ultrasoniknyaéta prosés anu dua (atanapi langkung ti dua) cairan anu teu tiasa dicampur rata dicampur janten sistem dispersi dina aksi énergi ultrasonik. Hiji cairan disebarkeun sacara merata dina cairan sanésna pikeun ngawangun émulsi. Dibandingkeun sareng téknologi emulsifikasi umum sareng alat-alatna (sapertos baling-baling, pabrik koloid sareng homogenizer, jst.), Émulsifikasi ultrasonik ngagaduhan ciri kualitas émulsiasi tinggi, produk emulsifikasi anu stabil sareng daya rendah anu diperyogikeun.

 

Aya seueur aplikasi industri tina emulsifikasi ultrasonik, sareng emulsifikasi ultrasonik mangrupikeun salah sahiji téknologi anu dianggo dina ngolah kadaharan. Salaku conto, minuman ringan, saos tomat, mayonnaise, macét, susu buatan, kadaharan orok, coklat, minyak salad, minyak, cai gula sareng jinis-jinis kadaharan campuran anu dianggo dina industri pangan parantos diuji sareng diadopsi di bumi sareng di luar negeri, sareng parantos kahontal pangaruh ningkatkeun kualitas produk sareng efisiensi produksi, sareng emulsifikasi karoten cai-leyur parantos hasil diuji sareng dianggo dina produksi.

 

Bubuk mesek cau diawalan ku dispersi ultrasonik anu digabungkeun sareng masak tekanan tinggi, teras dihidrolisis ku amilase. Épérimén faktor tunggal digunakeun pikeun diajar pangaruh pretreatment ieu kana tingkat ékstraksi serat diet leyur tina kulit cau sareng sipat fisikokimia serat dietol anu leyur tina kulit cau. Hasilna nunjukkeun yén kapasitas nyepeng cai sareng kakuatan cai ngariung tina dispersi ultrasonik digabungkeun sareng perlakuan masak tekanan tinggi ditingkatkeun ku 5.05g / g sareng 4,66g / g, masing-masing 60 g / g sareng 0. 4 ml / g masing-masing.

 

Kuring miharep di luhur tiasa ngabantosan anjeun langkung saé ngagunakeun produk.


Pos waktos: Des-17-2020