Perbaikan sareng dispersi bahan alumina ningkatkeun kualitas matéri

Dina aksi ultrasound, ukuran relatif tina dispersi komposit janten langkung alit, distribusi janten seragam, interaksi antara matrix sareng dispersi ningkat, sareng kompatibilitas ningkat.

Kanggo sababaraha matéri, tekanan ékstrusi turun saatos gelombang ultrasonik ditambihkeun, sareng kapadetan gelembung naék ku ningkatna amplitudo ultrasonik. Dina waktos anu sasarengan, gelembung janten langkung alit sareng ukuran sareng distribusi gelembung langkung seragam. Ieu nunjukkeun yén gelombang ultrasonik tiasa ngamajukeun inti buih sareng pertumbuhan inti gelembung.

Fitur

Garis produksi ultrasonik khusus didamel sareng kapasitas ngolah ageung

Pangaruh dispersi idéal, kinerja biaya tinggi

dfsdsfdas(1)


Waktos Post: Nov-11-2020