• lab 1000W ultrasound probe homogenizer

    lab 1000W ultrasound usik homogenizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Hal ieu nyababkeun pangirangan rata-rata tara ...
  • 20Khz ultrasonic dispersing homoegnizer machine

    20Khz ultrasonic dispersing mesin homoegnizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • 20Khz ultrasonic nano materials dispersion homogenizer

    20Khz ultrasonik nano bahan dispersi homogenizer

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Nalika prosésor ultrasonik dianggo salaku homogenizers, tujuanana nyaéta pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan pikeun ningkatkeun kaseragaman sareng stabilitas. Partikel ieu (fase bubarkeun) tiasa janten padet atanapi cairan. Pangurangan diaméter rata-rata partikel nambahan jumlah partikel masing-masing. Ieu ngakibatkeun pangirangan rata-rata pa ...
  • Laboratory ultrasonic equipment with soundproof box

    Alat-alat ultrasonik laboratorium nganggo kotak tahan sora

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • Ultrasonic sonochemistry machine for liquid treatment

    Mesin sonokimia ultrasonik pikeun pangobatan cair

    sonokimia ltrasonik nyaéta aplikasi ultrasound kana réaksi kimia sareng prosés. Mékanisme anu nyababkeun épék sonokimia dina cairan nyaéta fenomena kavitasi akustik. Rongga akustik tiasa dianggo pikeun sababaraha aplikasi sapertos dispersi, ékstraksi, emulsifikasi, sareng homogénisasi. Dina hal throughput, urang gaduh alat-alat anu béda pikeun minuhan sababaraha rupa spésifikasi: tina 100ml dugi ka ratusan ton lini produksi industri per batch. SPECIFI ...
  • Ultrasonic dispersion mixer

    Adun dispersi ultrasonik

    Aplikasi campuran utamina kalebet dispersi, homogenisasi, emulsifikasi, sareng sajabana Ultrasound tiasa sacara efektif nyampur bahan anu béda-béda kalayan gancang sareng kavitasi anu kuat. Campuran ultrasonik anu dianggo pikeun nyampur aplikasi utamina dicirikeun ku ngahijikeun padet pikeun nyiapkeun dispersi seragam, depolérisasi partikel pikeun ngirangan ukuran, sareng sajabana SPESIFIKASI: MODél JH-BL5 JH-BL5L JH-BL10 JH-BL10L JH-BL20 JH -BL20L Frékuénsi 20Khz 20Khz 20Khz Powe ...
  • Industrial Flow Ultrasonic Extraction Equipment

    Parangkat Ékstraksi Aliran Éléktronik Industrial

    Ékstraksi ultrasonik dumasar kana prinsip kavitasi akustik. Ngalenyepan usik ultrasonik dina bubur tutuwuhan anu hérbal atanapi leyuran campuran tina akar pepelakan, batang, daun, kembang sareng pelarut héjo tiasa nyababkeun kakuatan kavitasi sareng geser anu kuat. Ngancurkeun sél pepelakan sareng ngaleupaskeun zat-zat na. JH nyayogikeun garis ékstraksi ultrasonik industri skala anu béda sareng bentuk anu béda. Ieu di handap mangrupikeun parameter pakakas alit sareng sedeng. Upami anjeun peryogi sca anu langkung ageung ...
  • Ultrasonic liquid mixing equipment

    Alat-alat campuran cairan ultrasonik

    Campuran bubuk kana cairan mangrupikeun léngkah umum dina nyusun rupa-rupa produk, sapertos cet, mangsi, sampo, inuman, atanapi média polesan. Partikel-partikel masing-masing dicekel ku kakuatan tarik tina sababaraha sifat fisik sareng kimia, kalebet gaya van der Waals sareng tegangan permukaan cair. Épék ieu langkung kuat pikeun cairan viskositas langkung luhur, sapertos polimér atanapi résin. Gaya daya tarik kedah diungkulan supados deagglomerat sareng ngabubarkeun partikel-partikel kana li ...
  • 3000W ultrasonic dispersion equipment

    Peralatan dispersi ultrasonik 3000W

    Sistem ieu kanggo ngolah cairan viskositas ipis skala leutik, sapertos minyak CBD, karbon hideung, karbon nanotube, graphene, lapisan, bahan énergi énggal, alumina, pamrosésan nanoemulsions.
  • Ultrasonic dispersion sonicator homogenizer

    Homogenizer sonicator dispersi ultrasonik

    Homogénisasi ultrasonik mangrupikeun prosés mékanis pikeun ngirangan partikel leutik dina cairan sahingga janten seragam leutik sareng merata. Sonicators dianggo ku ngahasilkeun gelombang tekanan sonic anu sengit dina média cair. Gelombang tekanan nyababkeun ngalirkeun cairanana sareng, dina kaayaan anu pas, pembentukan gancang gelembung mikro anu tumuh sareng koalési dugi ka ngahontal ukuran résonansi, geter pisan, sareng akhirna runtuh. Fénoména ieu disebut kavitasi. Implosion ...
  • Ultrasonic liquid processing equipment

    Parabot ngolah cairan ultrasonik

    Aplikasi alat-alat ngolah cair ultrasonik kalebet pergaulan, bubarkeun, réduksi ukuran partikel, ékstraksi sareng réaksi kimia. Kami nyayogikeun kana sababaraha bagéan industri, sapertos bahan-bahan nano, cét & pigménan, tuangeun & inuman, kosmétik, bahan kimia sareng bahan bakar.
  • Ultrasonic Laboratory Homogenizer Sonicator

    Ultrasonik Laboratorium Homogenizer Sonicator

    Sonication nyaéta kalakuan nerapkeun énergi sora pikeun ngaganggu partikel dina sampel, pikeun sababaraha kaperluan. Sonicator ultrasonik homogenizer tiasa ngaganggu jaringan sareng sél ngalangkungan kavitasi sareng gelombang ultrasonik. Pokokna, homogenizer ultrasonik ngagaduhan ujung anu gancang pisan ngageter, nyababkeun gelembung dina leyuran sakurilingna gancang ngawangun sareng runtuh. Ieu nyiptakeun gelombang geser sareng shock anu nyebatkeun sél sareng partikel. Sonicator ultrasonik Homogenizer disarankeun pikeun homogénisasi ...
12 Teras> >> Halaman 1/2